1 червня у Рівному відбудеться два випускних

Одразу два випускних відбудеться 1 червня в Палаці дітей та молоді, пише спільнота Палац дітей та молоді, м.Рівне.

У всьому світі вже багато років 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей, тому не дивно що в Рівненському міському Палаці дітей та молоді саме цього дня вирішили віддати шану дітям, а зокрема, випускникам. 

Центр розвитку дитини «Бебі академія» цьогоріч налічує 53 випускники, котрим ледь виповнилось шість, але це не заважало їм серйозно займатись підготовкою до майбутнього навчання в школі: розвиток мовлення, пам’яті, уваги, логічного, математичного мислення, креативного мислення та творчих навичок, підготовки руки до письма, формування фундаменту фізичного та психічного здоров’я, і це ще не весь перелік занять юних «академіків». Початок о 12.00 (глялацька зала)

25 рік поспіль профільні школи і спеціалізованих центри Палацу дітей та молоді відпустить у світ своїх випускників, цьогоріч їх 105. Гідне звання випускника Палацу носять тисячі рівнян, багато з них стали відомими та у спішними в своїй сфері діяльності, а в 2018 році їхня армія поповниться новими обличчями не менш перспективними та талановитими, саме їх нагороджуватимуть грамотами та спеціальними відзнаками.

Успіх випускників – щоденна праця усього педагогічного колективу, котрі змалечку навчали, виховували, та готували до реалій дорослого життя .

Традиційно випусний вихованців ПДМ відбудеться у формі святкового шоу, а цьогоріч всі бажаючі зможуть споглядати дійство у прямому ефірі в інтернеті на сторінках Палацу у Facebook та на телеканалі «Ритм» 
Початок о 18.00 (глядацька зала)

Читайте також