2 гранати та понад 100 патронів: такий "урожай" вилучили поліцейські області (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

3 травня факти незаконного поводження зі зброєю поліцейські зареєстрували у Березнівському, Володимирецькому, Дубенському  районах, місті Костопіль та селищі Млинів.

Третього травня у ході проведення операції «Зброя та вибухівка» дільничний офіцер Березнівського відділення поліції вилучив у 49-річного жителя села Поляни гранату «РГД-5» та запал до неї.

Таку ж гранату із запалом вилучили оперативники Володимирецького відділення поліції у вже раніше судимого 19-річного жителя села Красносілля.

Крім того, дільничні офіцери вилучили у 45-річного жителя села Нараїв Дубенського району 55 патронів калібру 5,6 мм, у 34-річного костопільчанина – 19 патронів калібру 7,62 мм. А Млинівські дільничні офіцери вилучили у 55-річного місцевого жителя 50 патронів калібру 5,6 мм.

За усіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Усі боєприпаси поліцейські вилучили та направили на експертизу, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

 

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також