3-річна Аліса з Рівного потребує реабілітації

http://charivne.info

Трирічній Алісі з Рівного вкрай необхідна допомога. Дівчинка народилася на 27-му тижні вагітності з вагою 960 грамів за допомогою кесаревого розтину, який був вимушеним і необхідним у зв’язку з критичним станом мами. Про це пише портал ЧаРівне.

Аліса провела в реанімації три з половиною місяці. Півтора місяці на штучній вентиляції легенів, годувалася через зонд. Діагнози слідували один за одним.

Наша дівчинка ще до року пережила дві операції. Після виписки з лікарні - регулярні реабілітації, безперервна лікувальна фізкультура. Неврологи, педіатри та нейрохірург - усі спеціалісти, до яких ми зверталися, рекомендують робити акцент на реабілітації, чим ми і займалися з моменту виписки. Завдяки наполегливості, попри усі діагнози, ми досягли певних результатів, але для того щоб досягти більшого, потрібно пройти лікування в Китаї. Там дуже сильна реабілітація, яка дає хороші результати. Один курс лікування для Аліси коштує 12063 $. Рекомендована кількість курсів на рік - 3. Для досягнення максимального результату рекомендується 6 курсів. Це - 72378$. Для нас це надто велика сума, щоб справитись самотужки.

Чим більше курсів лікування ми пройдемо, тим більше шансів матимемо на те, що Аліса зможе ходити і хоча б самообслуговуватися. Сьогоднішньою нашою ціллю є збір коштів на перший курс, тільки часу у нас не так багато, тому що чим старшою дитина стає, тим складніше з нею працювати, тим тяжче вона піддається корекції. 

Аліса хороша позитивна дівчинка. Вона завжди прокидається у гарному настрої і в її очах сяє радість. Гадаю, що вона раділа би набагато більше, коли б могла самостійно ходити і не була б прикута до свого візочка, - розповідає мама дівчинки.

Усі деталі у групі "Алісин шанс" у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/406891286776821/

Контакти мами Аліси - 096 55 99 025. Номер картки - 5168 7422 2858 7428 Бакалейко Альона Іванівна.

Читайте також