7-річній дівчинці з Рівненщини поставили страшний діагноз: її родина просить про допомогу (ФОТО)

Другокласницю Анастасію Романюк з с. Тучин Гощанського району, що на Рівненщині, спіткала страшна хвороба - у неї діагностували гострий лімфобластний лейкоз. Наразі дівчинка перебуває у Рівненській обласній дитячій лікарні, на неї чекає довге та дороговартісне лікування.

Навесні Настуні має виповнитися 8 років. Її мама працює вчителькою математики у школі, а тато - водієм у аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення. Також у дівчинки є старший брат, який також ще вчиться у школі.

За словами батька Анастасії Юрія Романюка, хвороба розпочалася зі звичайної ГРВІ у грудні минулого року. 

"Тоді Настя перехворіла і ніби все було нормально, а вже в січні у неї раптово піднялася температура до 39,2. Проте вона ні на що не скаржилася, їй нічого не боліло. Втім, ми пішли до лікаря, здали аналізи, і вони були не дуже поганими."

Проте вже на 9-ий день після цього ситуація стала критичною, а її аналізи значно погіршилися. Дівчинку направили до Києва, де їй підтвердили діагноз - гострий лімфобластний лейкоз.

Лікування передбачає великої суми коштів, а для родини Анастасії Романюк такі суми є просто непосильними, тому вони звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти їм зібрати необхідну суму, аби вилікувати донечку.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк, номер картки 4149499120440621, Романюк Юрій Петрович.

Читайте також