9-річна рівнянка завоювала друге місце на "Чорноморських іграх"

У Скадовську завершився півфінал вокального конкурсу 16-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські Ігри". Юна рівнянка Дар'я Бугайчук здобула 2-гу премію у категорії "Дівчата 6-10 років"! Дівчинка поступилася лише двома балами своїй суперниці, набравши 83 бали. 

"Головна мета фестивалю - пошук юних вокальних талантів. І в нинішньому році кількість тих дітей, які пройшли через відбіркові тури, вражає. Їх понад 500! Також ми робимо акцент на максимально корисному дозвіллі конкурсантів. Для них організовуються зустрічі з кумирами, які діляться з дітьми своїм досвідом, проводяться дискусійні клуби для батьків і викладачів за участю авторитетних представників українського шоу-бізнесу. "Чорноморські Ігри"- це найбільший, наймасштабніший дитячий вокальний конкурс. Це платформа, фундамент і злітна смуга для співаків та співачок, які прийдуть на заміну сьогоднішнім українським виконавцям", - розповіла продюсер та член журі Олена Мозгова. 

За словами мами Дар'ї, це вже не перший конкурс та не перша перемога 9-річної рівнянки:

"По конкурсах ми їздили тільки рік, за цей рік вона є переможницею багатьох міжнародних і Всеукраїнських конкурсів", - поділилася з журналістами "РівнеМедіа" Світлана Бугайчук

Оцінювало виступи конкурсантів журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Руслан Квінта (композитор, музичний продюсер), Олександр Пономарьов (народний артист України, співак, композитор), Альона Савінова (директор музичної школи А+, викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна(генеральний продюсер каналу “М1”), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор “Хіт Fm”), Роман Муха (продюсер телеканалу “М2”).

 

Виступ Дар'ї - після 30 хв відео

Читайте також