Амадор Лопес попри дощ влаштував у Рівному справжній карнавал (ФОТО)

Вчора у Рівному на майдані Незалежності виступив відомий в Україні шоумен, співак, танцівник Амадор Лопес разом зі своїм танцювальним шоу-балетом "Rumbero's".

Вони разом зі Златою Огнєвич, яка співала для рівнян перед цим, приїхали до Рівного, аби таким чином привітати діток-учасників обласного етапу Конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», який пройде вже сьогодні о 16 год. у Рівненському облмуздрамтеатрі.

Нагадаємо, цьогоріч на Рівненщині до обласного відбору потрапили 22 талановиті дитини віком від 6 до 15 років. Усі вони перемогли у місцевих турах. Серед них завтра оберуть переможця від Рівненщини, який презентує нашу область на Всеукраїнському фіналі конкурсу, головний переможець якого представлятиме нашу державу вже на світовому рівні - на Міжнародному дитячому фестивалі "SANREMO JUNIOR", що пройде в Італії.

Зірковий концерт за участі Злати Огнєвич та Амадора Лопеса розпочався одразу по закінченні свята «Випускник-2018». Незважаючи на дощ та холод надворі, артисти таки "запалили" для рівненської публіки.

Втім, через негоду на майдані зібралося незвично мало як для таких масових заходів люду. Проте ті, хто таки прийшов, "відірвався" наповну, адже майже усі присутні біля сцени співали та танцювали під запальні хіти українських зірок.

Рівнянам роздали яскраві різнокольорові кульки, які утворили різнокольорове море перед сценою. Цьому тішилися усі - і дорослі, і діти, яких, до слова, було чимало.

Та справжній фурор справив виступ "українського венесуельця" Амадора Лопеса разом із шоу-балетом "Rumbero's". Майже годину вони співали, танцювали, стрибали та просто спілкувалися з рівнянами.

Вони виконали свої найзапальніші пісні іспанською мовою. Також вони відзняли для свого ютуб-каналу "Rumberos Show" відео для нового влогу "RUM RUM Vlog" за участі рівнян, яке часто знімають у містах, що відвідують.

А наприкінці виступу на усіх глядачів чекав сюрприз - золотий дощ з конфеті. У цей момент запальні "румбероси" пообіцяли вже невдовзі знову приїхати до Рівного.

До слова, після концерту до зірок можна було без перешкод підійти, відтак, вони люб'язно фотографувалися зі всіма бажаючими.

Читайте також