Андрій Кокотюха презентує тизер до фільму "Адвокат із міста Лева"

29 листопада відбудеться  зустріч із топовим українським письменником, сценаристом Андрієм Кокотюхою у Рівному!

Цього дня буде одразу дві зустрічі:

  • 11:00 Рівненський державний гуманітарний університет, аудиторія 309, вул. Пластова, 31;
  • 15:00 Рівненський будинок вчених, вул. Симона Петлюри, 17.

На зустрічах буде представлено семикнижжя детективів у стилі ретро: «Адвокат із Личаківської», «Привид із Валової», «Автомобіль із Пекарської», «Різник із Городоцької», «Коханка з площі Ринок», «Втікач із Бригідок» та «Офіцер із Стрийського парку».

У творчому доробку Андрія Кокотюхи вже 63 книги. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні.

З ініціативи видавництва «Фоліо» та за підтримки львівської мерії Андрій Кокотюха взявся за створення літературного проекту – семикнижжя детективів у стилі ретро. Світ побачили вже сім книжок із циклу: «Адвокат із Личаківської», «Привид із Валової», «Автомобіль із Пекарської», «Різник із Городоцької», «Коханка з площі Ринок», «Втікач із Бригідок» та «Офіцер із Стрийського парку». Це серія, яка розповідає десятирічну історію із життя героїв.

Під час зустрічі також буде презентовано тизер до художнього фільму режисера Зази Буадзе «Адвокат із міста Лева», знятий за першим ретророманом з львівського циклу Андрія Кокотюхи, кінокомпанією MKK film service («МКК фільм сервіс»).

 

Читайте також