Анощенко вимагає від депутатів облради позачергових виборів у Вараші

Сьогодні на сесію Рівненської обласної ради приїхав міський голова Вараша Сергій Анощенко, якого начебто зняли з посади міські депутати. Він виступив перед депутатами і  заявив, що все, що нині твориться у міській раді Вараша – нелегально.  

Анощенко запевняє, що секретар міськради Ірина Шумра маючи доступ до печатки і документів, самопроголосила себе міським головою, а його в незаконний спосіб позбавили повноважень голови міста. Також він зазначив, що вимагає від депутатів втрутитися і ситуацію і врегулювати це питання.

Анощенко оголосив, що єдиний вихід, який він бачить у цій ситуації, – позачергові вибори у Вараші. А тому просить депутатів проголосувати за їх призначення. Він також стверджує, що в разі їх проведення, це будуть його треті вибори і він переконаний, що він їх знову виграє, адже вважає, що мешканці Вараша на його боці.

До слова, Анощенко звернув увагу депутатів на велику кількість поліції під стінами обласної ради:

«Це обурливо. Цих молодих хлопців і дівчат обирали до поліції для того, аби обергіти безпеку громадян, а не захищати владу від гніву народу. Від кого ви відгороджуєтеся поліцією?»

Наразі в сесійній залі оголошена перерва, депутати радяться, що робити.

Читайте також