Бакалов відмовився очолювати рівненський "Верес"

Фото - Фейсбук

Юрій Бакалов нещодавно отримав пропозицію очолити рівненський "Верес". Проте, як повідомляє Народний клуб "Верес" Рівне, від пропозиції він відмовився.

Свої дії він прокоментував так:

"З «Вересом» мене пов’язують особливі емоції. Ще в 90-х носив капітанську пов’язку, виступаючи за цю команду. Тому дав свою попередню згоду стати тренером рівнян. А пропозицію пройти голосування серед членів клубу і вболівальників - сприйняв з цікавістю. Мушу зазначити, що це голосування привернуло увагу футбольної спільноти до моєї персони. Здається, раніше такого в Україні ніхто не робив. Зрештою, до «Вереса» в останні роки особлива увага. І мені було б цікаво попрацювати у цьому клубі. Але отримав пропозицію попрацювати з клубом Прем’єр-ліги. Це рівень, який зацікавив би будь-якого фахівця. Тому дякую за підтримку всіх хто хотів бачити мене головним тренером «Вереса» і бажаю команді успіху з тим наставником, який очолить колектив. Я ж й надалі спостерігатиму за розвитком Народного клубу."

Нагадаємо, сьогодні опівдні в Рівному генеральний директор рівненського "Вереса" оголосить ім'я нового головного тренера команди. Наставника команди представлять громадськості під час прес-конференції, яка відбудеться о 12:00 у Veres Place (Рівне, вул. Княгині Ольги, 1, ТЦ "Покровський").

Читайте також