Босоніж та у піжамі: Сергій Бабкін у Рівному викликав справжній фурор (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора, 11 лютого, до Рівного завітав відомий український співак, автор пісень та музикант Сергій Бабкін. У міському будинку культури він презентував свій перший україномовний, а загалом за рахунком вже 13-ий альбом - «Музасфера».

Фото - eugenezhyvchikmusic

Назва походить від слів «муза» та «сфера». Як пояснив сам Сергій Бабкін, муза – це те, що надихає кожного артиста, а сфера – це те, що навколо нас, і те, з чого складається кожен з нас, а «музасфера» – це сфера, де живуть його музи, світ, куди він може впустити кожного слухача.  Це - абсолютно нова сфера талановитого Бабкіна, який здатен входити у резонанс із вібраціями різних стилів і жанрів. 

Новий альбом налічує 13 виключно україномовних пісень, серед яких вже відомі всім композиції «Де би я» та «Хто далі йде», саундтрек до фільму "11 дітей з Моршина", а також 10 абсолютно нових пісень.

 

"Я народився не в україномовній родині, але я завжди мріяв випустити повністю україномовний альбом. Тому ми продумували різноманітні варіанти, думали над текстом і багато змінювали. "Музасфера" – та оболонка, в якій я перебуваю. Це Сонце, а воно є сферою, і все живе з'явилося саме завдяки йому. Мене надихає життя, будь-які зміни, навіть те, що ми просто перебуваємо на цій землі", – коментує свій альбом співак.

Новий альбом Сергія Бабкіна не схожий на жоден з його попередніх. Він вийшов дуже цілісним, витонченим, ніжним, ліричним та щирим. Він – про добро, любов, дружбу, віру та надію. Він – надихає, веселить, гріє душу, спонукає до філософії, дарує естетичну насолоду та безліч незабутніх емоцій своїм слухачам. У ньому можна почути мотиви інді, джазу, фанку, регбі та електроніки. Варто додати, наскільки ж сильно і глибоко Сергій Бабкін звучить на українській!

Зазначимо, що новий альбом «Музасфера» вийшов наприкінці вересня минулого року, а концертний тур в його підтримку стартував у листопаді. Відтак, Рівне стало вже 16-тим містом України, яке окунулося у магію «Музасфери», прийнявши естафету від Житомира та передавши її далі у місто Луцьк, де концерт пройде вже сьогодні ввечері. Попереду у артиста та його команди - ще 9 міст, а закінчиться тур 16 квітня виступом у Чернівцях.

На сцену у Рівному Сергій Бабкін вийшов традиційно босоніж і у костюмі, що нагадував піжаму – це робило зустріч невимушеною та по-домашньому затишною. Складалося враження, ніби ти прийшов у гості до свого близького друга.

Фото - eugenezhyvchikmusic

Концерт співака тривав майже дві години. Після кожної пісні глядачі у залі вибухали шаленими оплесками та вигуками «Браво!». Впродовж усього цього часу він танцював, стрибав, бігав по залу, давав п’ять глядачам, обіймався з дітками, роздавав автографи просто на сцені та відверто спілкувався з публікою.

Його неймовірна харизма заповнила кожен куточок глядацького залу. Його виступ нагадував душевне одкровення, що викликає мурашки по шкірі. Витончене живе звучання, неординарне виконання пісень, неймовірна енергетика, гарний настрій і щира посмішка – усе це отримали ті, хто вчора побував на концерті Сергія Бабкіна.

Фото - eugenezhyvchikmusic

Читайте також