Чекають офіційних документів: на Рівненщині можуть перейти на дистанційне навчання

В Україні, у зв'язку із динамікою поширення коронавірусної хвороби, було прийнято рішення посилити карантин. Зокрема, це стосується закладів освіти.

МОН спільно з МОЗ готують документ з рекомендацією запровадити дистанційне навчання в усіх школах з 15 по 30 жовтня.

Про це заявив т. в. о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму телеграм-каналі.

"Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно", — написав Сергій Шкарлет.

За інформацією пресслужби Рівненського обласного управління освіти, станом на 12 жовтня жодних офіційних документів, які б визначали запровадження дистанційного навчання чи перенесення канікул немає. Відтак, навчальні заклади Рівненської області працюють відповідно до нового епідемічного зонування.

Нагадаємо, що на Рівненщині до «помаранчевої» зони віднесено міста Рівне, Дубно, Вараш та Острог, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони.

До «жовтої» зони – Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький, Радивилівський та Рокитнівський райони.

До слова, заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ та Головного державного санітарного лікаря.

Читайте також