Через карантин зупинять продаж квитків на поїзди з Рівненщини до Івано-Франківська

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Реагуючи на епідеміологічну ситуацію, що склалася в Івано-Франківській області, Укрзалізниця з 00 год. 00 хв. 26 лютого до 12 березня 2021 року призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку. Продаж проїзних документів буде відновлено відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні.

Про це повідомили на офіційному сайті "Укрзалізниці".

Для пасажирів, які придбали квитки раніше, Укрзалізниця разом із Міністерством інфраструктури України опрацьовує механізм, який дасть змогу пасажирам безпечно дістатися  місць призначення.

Водночас Укрзалізниця розширює можливості для повернення квитків: пасажири, які через карантинні обставини будуть змушені змінити свої плани, зможуть зручно та безпечно повернути квитки у будь-якій залізничній касі країни, при цьому їм буде відшкодовано повну вартість  квитка. Повернути квитки можна упродовж 30 днів, починаючи з 26 лютого.

Звертаємо увагу, що 24 – 25 лютого всі поїзди прямуватимуть за розкладом. У продажу наявні ще понад 4000 квитків на 15 рейсів з Івано-Франківщини й за потреби будуть надані додаткові вагони, щоб дати змогу максимально безпечно покинути регіон тим, хто вже запланував подорож. А пасажирам, які планують поїздки в гори, пропонуємо альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько. Зокрема, нагадуємо про подовження курсування швидкісного «Лижного експресу» № 745 до Славська з можливістю придбання квитків через чат-бот Укрзалізниці.

Читайте також