Через сніг і бурульки до підприємців Рівного ходитиме спецкомісія

Міський голова Олександр Третяк повідомив, що до недобросовісних підприємців Рівного завітає спеціальна комісія. Причиною цього є неприбирання снігу на території, за якою вони закріплені.

«Дуже прошу звернути увагу тих підприємців, які мають свою територію балансову, які, на жаль, не дослухаються до тих викликів, які є і не чистять своєї території. Ми будемо відправляти до вас комісію ЖКГ, яка буде накладати приписи та протоколи. Крапка», - сказав мер.

Якщо підприємці не зреагують на приписи та не приберуть сніг, їм загрожує штраф у 1700 гривень. Він додав, що аналогічні дії будуть і за бурульки на дахах.

«Дуже прошу також звернути увагу на ситуацію, що пов’язана із бурульками на дахах будинків. Дуже багато зараз льодових намерзань із дахів будинків становлять загрозу для життя багатьох пішоходів, мешканців міста, котрі проходять повз такі будинки. Це пряма зона відповідальності управлінських компаній, а також голів ОСББ – забезпечити порядок на увіреній території», - заявив Олександр Третяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному брила льоду впала з даху п`ятиповерхівки та потрощила машину (ФОТО)

Читайте також