Чи готова Рівненщина до опалювального сезону?

http://www.rv.gov.ua

Ремонт котелень та теплотрас, перевірка електрощитів та встановлення приладів обліку тепла

І це ще не весь перелік робіт, які проводять комунальники у районах, містах та ОТГ Рівненщини. Таким чином вони готуються до нового опалювального сезону. Нині роботи в області виконали на 60-70%.

«Вчасно подати тепло до соціальних закладів та житлових будинків – завдання номер один для керівників громад. Це стосується усіх територій, у тому числі й ОТГ. Адже зараз об’єднані громади стали незалежними й самі повинні планувати та фінансувати комунальні роботи. Особливу увагу необхідно звернути на підготовку до зими в дитсадках, школах та лікарнях. В цілому можна відмітити, що усі території дотримуються графіку ремонтних робіт», - звернувся заступник голови ОДА Ігор Тимошенко до присутніх на нараді щодо підготовки до нового опалювального сезону 2018-2019 років.

Роботи киплять, запевняють у департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності ОДА. Найкраща ситуація у Рокитнівському, Корецькому, Млинівському та Зарічненському районах.

«Добре справляються у Клесівській та Тараканівській ОТГ. Тож з них можуть брати приклад інші об’єднані громади», - підкреслив Ігор Тимошенко.

Не відстає від теплового, й водопровідно-каналізаційне та дорожнє господарство. Каналізаційні очисні та мережі ремонтують у Володимирецькому, Млинівському, Радивилівському та Рівненському районах. В свою чергу дорожники до зими готують спецтехніку, посипочні та шанцеві матеріали.

Підсумовуючи нараду, заступник голови ОДА доручив усім причетним службам активізувати роботу стосовно підготовки до зими, щоб до початку опалювального сезону належно підготуватися.

 

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також