Чинний нардеп Вознюк планує втретє йти до Верховної Ради

Центральна виборча комісія зареєструвала нардепа 7 та 8 скликань Юрія Вознюка кандидатом-самовисуванцем в народні депутати по 153-му виборчому округу (місто Острог, 8 дільниць у Рівному в районі льонокомбінату, Гощанський, Корецький, Острозький, Рівненський райони, орієнтовна кількість виборців 173 710). Попередні два рази пан Вознюк вигравав вибори до Ради саме тут, пише Суспільне

У штабі Юрія Вознюка пообіцяли організувати його коментар пізніше, адже зараз у нардепа зустрічі.

Зазначимо, що наразі конкурентами по округу у пана Вознюка будуть адвокат Павло Нікітюк з Нетішина, генеральний директор ТОВ "РІТТЕР БІО АГРО", член "Селянської партії України" Віктор Щербачук та депутат облради, президент МФК "Кардинал" Володимир Валявка. Інформацією про інших кандидатів по цьому округу Суспільне наразі не володіє. 

Довідково: Юрій Вознюк у 2010-му році став депутатом Рівненської міської ради від "Фронту змін". На парламентських виборах у 2012 році переміг від Об’єднаної опозиції "Батьківщина". На позачергових виборах 2014 року здобув перемогу та до цього часу працює у фракції "Народного фронту".

Читайте також