Чого навчали психологи працівників суду у Рівному? (ФОТО)

3 липня 2018 року в місті Рівному Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів господарських судів на тему: “Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності”.

Учасників семінару привітав голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег Мельник, який подякував регіональному відділенню за співпрацю, підкреслив значення психології не лише в повсякденному житті, а й у професійній діяльності, побажав плідної роботи під час заходу. Директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна подякувала керівництву суду за ініціативу щодо проведення подібних заходів не лише для суддів, але й працівників апаратів судів, побажала слухачам бути активними, ділитися власним досвідом та долучатися до дискусій на актуальні теми, оскільки в них часто народжується істина.

Для проведення семінару запрошено психолога, психотерапевта, волонтера Кризової психологічної служби міста Львова, голову Наглядової ради благодійного фонду “Психологічний реабілітаційний центр “Цвіт нації”,  магістра філософії Ольгу Уралову та спеціаліста по соціальній роботі центру “Жіночі перспективи” Олену Кальбус.

У ході семінару працівники апаратів господарських судів обговорили питання лідерства та особистісної ефективності, ознайомилися з методами напрацюванням психологічної пружності та стресостійкості, опрацювали методи управління в судах та проаналізували відмінність між управлінням та лідерством. Також слухачі вивчили правила тайм-менеджменту та ефективного управління  власними часовими ресурсами.

Паралельно з теоретичним матеріалом до уваги слухачів було запропоновано практичні завдання, задачі та ситуативні вправи. Учасники семінару обговорили актуальні питання та поділилися власними враженнями від роботи.

За повідомленням прес-служби НШСУ

Читайте також