Чого ніколи не пробачать різні знаки Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Всі люди заслуговують на другий шанс після якоїсь помилки, але виявляється у кожного знаку Зодіаку є свій «чорний список» проступків, які вони ніколи не пробачать.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку ніколи не пробачать Вам, якщо Ви будете заважати їм рухатися вперед. А оскільки «перед» для Овнів досить невизначене поняття, то краще взагалі не говорити, що і як їм робити, бо керувати вони й самі прекрасно вміють.

Телець

Цей знак Зодіаку не пробачить Вам, якщо Ви позбавите його тих благ, які він сам собі створив. А оскільки працює він на досягнення результату довго і старанно, будуючи своє життя цеглинка за цеглинкою, то і благ цих досить багато. При цьому мова не тільки про матеріальне. Якщо Ви, наприклад, вкрадете любов Тельця – на прощення також можете не розраховувати.

Близнюки

А ось Близнюки ніколи не пробачать Вам будь-яке обмеження їхнього кола спілкування. Також, вони терпіти не можуть, коли їх перебивають і, якщо будете цим зловживати, з легкістю можете стати ворогом №1 для цього знака Зодіаку.

Рак

Раки ніколи не пробачать, якщо Ви будете без дозволу лізти в їхній внутрішній світ. Причому, коли прийде час, і ви будете досить близькі, вони самі без зусиль Вам відкриються, тому не варто поспішати.

А коли вони таки розкриються, обов’язково вислухайте їх з усією увагою, інакше також станете ворогом.

Лев

Леви ніколи не пробачать, якщо Ви не будете ними захоплюватися. Вся річ у тому, що визнання їхніх заслуг для них настільки ж важливо, як повітря або вода. Вони, в прямому сенсі, страждають в ті моменти, коли їх критикують.

Але зате, буквально насичуються енергією в момент, коли їм аплодують, хвалять і захоплюються.

Діва

Цей знак Зодіаку не здатний пробачити "бардак", особливо, якщо Ви навели його в справах Діви. Також вони не переносять безлад у всіх його проявах. Але у Вас буде маленький шанс виправитися, якщо Ви таки наведете порядок невідомим для Діви способом.

Терези

Терези люблять гармонію і просто фізично ненавидять всіх, хто намагається її зруйнувати. Причому, гармонію вони можуть побачити абсолютно в усьому. А в те, де не побачать – обов’язково привнесуть самі.

Їхній внутрішній світ спокійний і врівноважений, і, якщо не хочете отримати справжній шторм, цунамі та землетрус в одному флаконі, краще не порушуйте цей крихкий баланс.

Скорпіон

Цей знак зодіаку ніколи не пробачає зраду, при чому в усіх її проявах. Це стосується не тільки любовних стосунків, але також і дружби, роботи, сім’ї та всього того, що Скорпіон по праву вважає своїм. Ну а за вірність, Скорпіон винагороджує тим же. Це той знак Зодіаку, який зі своїми буде до кінця.

Стрілець

Стрільці ніколи не пробачать Вам, якщо Ви завадили досягти їм мети. А оскільки цілі вони визначають самі, то варто завжди бути уважним, щоб випадково не перейти їм дорогу. Адже, образити Стрільця – це не найрозумніша дія у Вашому житті.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку можуть пробачити Вам все, крім зневажливого ставлення. Козероги здатні піднятися на ноги після будь-якого падіння, а заодно і підняти за собою всіх «своїх». Але для цього їм потрібно, щоб їх цінували та поважали.

Водолій

А ось Водолій ніколи не пробачить Вам будь-яке обмеження його свободи. «Не ходи туди», «Не роби це», «Не спілкуйся з цією людиною» – і вгадайте, що тут же зробить Водолій? Саме все те, чого Ви просили не робити.

Ну а крім цього, ще й зробить логічний висновок, що оскільки Ви намагаєтеся ним керувати, то Вас краще виключити з кола спілкування. На щастя для Вас – Водолії абсолютно не злопам’ятні та не вміють довго ображатися.

Риби

А цей знак Зодіаку найдивовижніший, оскільки він не пробачить Вам, якщо Ви не дозволите йому допомогти Вам. Тим, хто став близьким для Риб, краще завжди та у всьому приймати їхню допомогу.

При цьому, вони допомагають абсолютно щиро і ніколи не вимагають взаємності. Ось такі ось альтруїсти Зодіаку.

Джерело.

Читайте також