Чоловік із Рівненщини, що вбив та закопав співмешканку, може сісти на 15 років

https://rv.npu.gov.ua

Слідчі Здолбунівського відділення поліції скерували до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження по обвинуваченню в умисному вбивстві 37-річного жителя села Будераж Здолбунівського району.

Нагадаємо, 25 липня до поліції звернувся сільський голова села Будераж про зникнення 46-річної місцевої жительки. За підозрою у вчиненні умисного вбивства правоохоронці оперативно затримали її співмешканця, уродженця Чернівецької області.

Спочатку чоловік запевняв знайомих, що жінка поїхала в інше село до подруги. Однак перед хлівом односельці помітили свіжоскопану землю, на що чоловік спочатку стверджував, що там знаходиться сміття, а потому зізнався у вбивстві.

Поліцейські з’ясували, що 46-річна жителька села Будераж із березня цьогоріч проживала разом зі своїм співмешканцем, 37-річним уродженцем Чернівецької області. Близько 22 години 20 липня чоловік повернувся додому напідпитку. Між ними виникла сварка, у ході якої співмешканець завдав жінці удари руками та пішов з дому. Повернувшись, виявив її без ознак життя і закопав за хлівом.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Чоловік у слідчому ізоляторі чекає судового розгляду. Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також