Чому на Рівненщині так повільно ремонтують дороги? (ВІДЕО)

кадр з відео

Сьоме місце з кінця серед областей України посідає Рівненщина за темпами ремонту місцевих доріг. Такі дані оприлюднило Міністерство інфраструктури України станом на 30-те вересня, пише UA: Рівне

Загалом на ремонт місцевих автошляхів з Державного дорожнього фонду Рівненщина має отримати 282 мільйони гривень.

Наразі із зазначеної суми в область надійшло 211 мільйонів, з яких вже освоїли майже половину, зазначив начальник обласного управління дорожнього господарства Віталій Кардаш. З його слів, ці кошти уже заплатили підрядникам, які ремонтували дороги на Рівненщині.

– Це 96 мільйонів гривень, які ми вже заплатили нашим підрядникам. На сьогоднішній день у нас іде активна фаза по будівництву та ремонту доріг. Ми рухаємося по плану. Якщо говорити по кількості доріг, то 23 дороги вже знаходяться на фінальному етапі, тобто наш технічний нагляд зараз перевіряє документи для прийняття в експлуатацію, ще 30 доріг на завершальній стадії і ще 25 в нас знаходяться в активній роботі, – розповів начальник управління дорожнього господарства ОДА Віталій Кардаш.

Також Віталій Кардаш зазначив, що усі тендерні процедури на ремонти доріг, які відбудуться в цьому році в області, мають закінчитися до кінця тижня.

Читайте також