Чому рівняни їздили пікетувати Хмельницьку міську раду (ВІДЕО)

https://vsim.ua

Перед Хмельницькою міською радою 31 травня зібралось близько 25 жителів Рівного.  Вони приїхали у Хмельницький, аби вимагати повернення коштів від місцевого забудовника UBC.  Кажуть, фірма продавала їм квартири у новобудові в Рівному, але досі вони їх не бачили.  Повідомляє сайт vsim.ua

Близько 11:00 до Хмельницької міськради приїхали мешканці Рівного. Кажуть, місцевий забудовник UBC зводив багатоповерхівку в їхньому місті і вони там купили квартири. Було це ще у 2015 році. І хоча вже минуло майже 3 роки, але обіцяного житла вони так і не бачили. 

- Ми купили квартири і по сьогоднішній день не можемо їх забрати. Є люди, які внесли повну оплату, є ті, які внесли часткову. Вони так і не довели до кінця будівництво і таке враження, що і не збираються. Я буду сидіти тут доти, доки до нас ніхто не вийде, - сказав рівнянин Олександр Піткевич. 

Люди тримали у руках плакати з написами "Я бомж, дякую UBC", "У вас є житло? А у нас немає" і "Сьогодні кинули нас, завтра кинуть вас".

До мітингувальників вийшов заступник міського голови Володимир Гончарук. Він сказав, що навряд чи міська рада зможе їм допомогти, але пообіцяв вивчити питання і передати інформацію профільному заступнику Андрію Бондаренку. Тоді мітингувальники сказали, що чекатимуть, щоб він до них вийшов. 

Згідно даних системи YouControl, ТОВ "Ukrainian Building Capital" заснували Іван, Андрій і Володимир Шкодяки. Саме це прізвище звучало з уст мітингувальників, які скандували "Не шкодь Шкодяк". Дане товариство займається будівництвом житлових і не житлових приміщень. "UBC" було забудовником хмельницьких ТРЦ "Квартл" і "Woodmall" та ЖК "Срібні озера", які уже здані в експлуатацію згідно сайту товариства. Поки будуються ЖК “Ранкове”, ТРЦ «Grillage» та ЖК «Paradise». 

 

Читайте також