"Чорні політтехнології" набирають обертів: проти голови "Рівне Разом" проводять фальшиве опитування

Передвиборчий період в Україні, а як показує практика і в Рівному, все більше обростає брудними політтехнологіями. До чого тільки не вдаються нечесні суперники, аби зіпсувати рейтинг кращого за себе. Проти голови громадської організації «Рівне Разом», найрейтинговішого кандидата у мери Віктора Шакирзяна задіяли брудні технології - почали проводити фальшиве «соцопитування», яке має на меті зіпсувати репутацію голові «Рівне Разом».

До рівнян телефонують невідомі особи і представившись просто «соціологами» починають розпитувати, за кого мешканець обласного центру готовий віддати свій голос на виборах мера міста. Якщо ж у відповідь лунає, що житель бачить міським головою Віктора Шакирзяна, співрозмовник починає обливати останнього брудом. Така ситуація трапилась і з рівнянкою Оленою Логвис. Їй телефонували, але жінка не повелась на маніпуляції.

«До мене зателефонували і почали питати, за кого я буду голосувати на виборах міського голови. Я відповіла, що за Віктора Шакирзяна. Після того мені співрозмовник почав говорити, що Віктор немає досвіду в управлінні, не господарник, але найсмішніше – сказали, що немає вищої освіти. Я особисто читала його біографію і знаю, що вища освіта у нього закінчена, - зазначає Олена Логвис. - Після цього ще запитали, чи знаючи це все я зміню свій вибір, я сказала, що ні. Тоді слухавку поклали. Якщо у людини немає, як завоювати прихильність рівнян, то вдаються до наклепу».

Після цієї розмови пані Олена звернулась у громадську приймальню організації «Рівне Разом», аби розповісти про неприємну ситуацію. Як дізналась згодом, таких повідомлень на «гарячу лінію» за останні два дні – сотні. Рівняни стривожені, що невідомі намагаються заплямувати репутацію голови організації Віктора Шакирзяна, який впродовж декількох років намагається зробити усе, аби життя у місті стало комфортним, допомагає медикам і військовим, підтримує дітей тощо.

Щоб припинити цю цинічну провокацію, Віктор Шакирзян прийняв рішення звернутись до правоохоронців, аби вони зайнялись пошуками цих псевдосоціологів. Додав, на діяльність організації це не вплине.

«Я вже говорив, що ця політична кампанія буде брудною, як і усі попередні. Уже лився бруд, а тепер прийшов час відвертої брехні. Чітко зрозуміло одне - наші опоненти налякані тим, що рівняни об'єднуються для наведення порядку у своєму місті. Корупціонери уже перейшли до відвертої брехні, аби лише залишитись при владі, - зазначає голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян. - Незважаючи на подібні провокації, ми будемо продовжувати працювати на користь рівнян, а цими негідниками нехай займаються відповідні органи».

Сьогодні Віктор Шакирзян подав у поліцію заяву, аби причетних притягнули до відповідальності. Адже ті, хто вводить рівнян в оману – повинні бути покарані.

Читайте також