Чорнуху проти лідера електоральних вподобань розповсюджували у Рівному

У ніч тиші, з 23-го на 24-те жовтня, невідомі молодики розкидали по під'їздах рівненських багатоповерхівок величезну кількість газет без вихідних даних. Газети містили низку статей провокативного характеру, відверті фейки та вигадки про одного із лідерів мерської кампанії в Рівному. Очевидно, організатори акції, таким чином намагалися вплинути на вибір рівнян та відштовхнути прихильників одного з кандидатів від участі у голосуванні.

Тарас Максименко, кандидат у депутати до Рівненської міської ради так коментує нічні події:

"Вночі членами нашої команди було виявлено 8 бусів з Києва, більше 140 чоловік, які закидали місто чорнухою проти Шакирзяна Віктора та команди “Рівне Разом". Організаторів зловили та здали в поліцію. Там же чоловік 100 приїжджих зданих нашими хлопцями. Всіх оформляють на Пушкіна. Буси київських гастролерів стоять там же на Пушкіна. Шановні представники ЗМІ не дозвольте цю справу спустити на гальмах - треба щоб місто знало замовників чорнухи проти Віктора Шакирзяна.

Уже ближче до ранку пост було доповнено інформацієїю про те, що усіх виконавців відпустили:

P.S. Щойно стало відомо, що усіх поліція відпустила, щоб не заважали працювати. Можливо по чиємусь дзвінку. Ну не треба мати багато розуму, щоб здогадатися по чиєму.

Здавалося б, виборча кампанія завершується і учасники гонки мали б зрозуміти, що рівняни уже визначились зі своїм вибором. Однак, судячи з усього, є політики, які чи то через власні амбіції чи через тиск з боку своїх впливових покровителів та інвесторів, готові жертвувати своєю репутацією та йти на відверте порушення закону, аби завадити мешканцям міста зробити вибір самостійно та без зовнішнього втручання.

Читайте також