Де і як святкують День студента в Рівному?

Рівненські студенти приєдналися до святкування Міжнародного дня студента. Частина з них відзначила своє свято ще вчора, решта будуть святкувати сьогодні. Як, де і в скільки обійдуться посиденьки для студентів Рівного – у матеріалі «РівнеМедіа».

Зважаючи на те, що в Рівному є багато розважальних закладів, де можна відсвяткувати таке дійство, найпопулярнішими залишаються гастро-паб «Father», «Кант»,«Кухель», «New York street pizza», скай-бар «Manhatten», ресторація «Бурштин», «Друзі», «Саторі», паб «Айріш», «Сталева гора», «Глобус».

Студенти – народ небагатий, а тому якщо говорити про ціни, то на одного святкування обходиться в середньому від 200 до 500 гривень – усе залежить від апетитів спудеїв. До прикладу, студенти РДГУ ще вчора відсвяткували свій останній День студента (6 курс) і поділилися з порталом «РівнеМедіа» своїми враженнями.

«Закінчуючи магістратуру, ми вирішили своєю, такою собі невеликою групою, відсвяткувати цю подію. Так як ми уже всі самостійні, і кожен з нас працює на роботі, вирішили обрати більш престижний заклад. Крім того, кавер-група, яка виступала у закладі, додала драйву нам у святкування», - розповіла Ірина, студентка 6 курсу РДГУ.

Щодо дискотек, то для студентів пропонують спеціальні вечірки такі заклади:

• нічний клуб «Магнат», за адресою: вул.. Степана Бандери,61, (вхід – 70 грн);
• нічний клуб «Лагуна», за адресою: вул.. Соборна, 91, (вхід – 70 грн.(дівчата)і 80грн.(хлопці);
• паб «Стадіо», вул.. Соборна, 205, (вхід – 80 грн.)

Ні для кого не секрет, що студентські роки запам’ятовуються не навчанням, а розвагами з друзями. Відтак, швидше хапай своїх френдів і вперед творити спогади.

Олеся БОРОВЕЦЬ
 

Читайте також