Де влітку найчастіше відпочивають рівняни?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Ось і настала пора літніх відпусток і рівняни прямують позасмагати під сонечком у інших країнах. Журналісти «РівнеМедіа» вирішили поцікавитися у місцевих туристичних агентствах, куди ж полюбляють їздити відпочивати рівняни.

Не дивно, що найчастіше обирають Єгипет, а саме Шарм-ель-Шейх, Хургада та Таба. Туроператори пов’язують це з тим, що сюди найбільше «гарячих турів» та невисокі ціни. Вартує поїздка в одне із цих міст від 280 доларів за особу.

Зважаючи на перельоти, які потрібно пережити від час подорожі до Єгипту, дехто з рівнян надає перевагу сонячній Болгарії, адже доїхати туди можна автобусом. Щодо цін, то за 7 ночей в готелі, проїзд у дві сторони, 3-х разове харчування вам доведеться викласти від 21 тисячі гривень за двох. Якщо ж ви бажаєте без харчування або тільки зі сніданком – тоді від 7 тисяч гривень.

Серед численних курортів завжди можна підібрати той, який максимально буде відповідати заявленим критеріям. Достатньо лише поставити перед собою мету знайти ідеальне місце. Звісно, можна знайти дешевші «гарячі тури» та вже через декілька днів ніжитися під сонечком, а не сидіти на роботі в Рівному! Гарного відпочинку, друзі!

 

 

Читайте також