Депутати облради не будуть повертатися до питання зниження тарифів

Після перерви депутати Рівненської обласної ради повернулися до розгляду питань. Вирішили спочатку завершити усі з порядку денного. А потім голова Рівненської облради Сергій Кондрачук запропонував ще раз розглянути питання зниження тарифів.

Нагадаємо, що раніше депутати сьогодні вже розглядали питання, в якому мали проголосувати за звернення до керівників держави з вимогою скасувати підняття тарифів на житлово-комунальні послуги. Детальніше про це тут:

Втім, під час голосування голосів депутатам не вистачило, аби прийняти це питання - 32 з 45 присутніх проголосували "за", а цього виявилося замало усього на один голос. В основному це питання не підтримала фракція "Слуги народу", яка мала з цього питання власне звернення, за яке і просила проголосувати. Проте депутати не підтримали внесення його в порядок денний.

Сергій Кондрачук запропонував альтернативу - піти на перерву і спільно з головами усіх фракцій підготувати один спільний текст звернення, який буде влаштовувати усі політичні сили, а потім повернутися до розгляду цього питання і прийняти його. Втім, його пропозицію більшість депутатів все ж не підтримала, відтак, обранці більше не повертатимуться до розгляду питання з приводу зниження тарифів.

Читайте також