Депутати Рівнеради переймаються, що саме хочуть побудувати біля Зоопарку

Зараз у Рівному триває сесійне засідання міської ради. Так, щойно депутати розглянули питання "Про включення земельної ділянки на вул. Київській (в районі Зоопарку) до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення.

Під час обговорень голова фракції партії "УКРОП" Олександр Довжаниця запропонував не виставляти цю ділянку на торги через те, що там не підведено жодних комунікацій, адже зараз там знаходиться просто поле з чагарниками і безпритульними собаками. Адже у такому стані за цю земельну ділянку місто зможе виручити копійки.

Натомість голова фракції Радикальної партії Ляшка Роман Стасюк навпаки наполягає на земельних торгах. За його словами, продаж цієї землі принесе громаді міста вдвічі більше коштів, ніж здача її у оренду.

Відтак, депутати Рівнеради в результаті вирішили зняти це питання на довивчення та перенести його на одне з наступних сесійних засідань. Таке рішення спровоковане тим, що міські обранці не знають, хто саме хоче придбати чи орендувати цю земельну ділянку біля Зоопарку та що саме він хоче там побудувати.

Секретар Рівнеради Сергій Паладійчук зазначив, що не вбачає у намірах побудувати на тій ділянці готель чи черговий торговий центр нічого поганого, адже від того нікому з мешканців гірше не буде, а місто виграє, адже отримає від цього кошти до бюджету.

Читайте також