Деталі ДТП за участі нетверезого поліцейського на Рівненщині

Фото з instagram-спільноти rivne_1283

У Рокитному нетверезий працівник поліції збив двох дітей на тротуарі, пише UA: Рівне.

Інформація про це з'явилася в instagram-спільноті rivne_1283. Її підтвердив керівник відділу комунікації Нацполіції Антон Крук.

Він розповів, що дільничний Рокитнівського відділення поліції о четвертій годині дня збив автомобілем двох хлопців, які перебували на проїжджій частині дороги. Один з них – 2005-го року народження, інший – 2006-го. Травми у дітей незначні, мова про невеликі забої, тож їх не стали госпіталізувати, пояснив Антон Крук.

– Зараз на місці працюють представники Департаменту внутрішньої безпеки та інспекції з особового складу. Встановлюються всі обставини. Водія перевіряють на вміст у крові алкоголю та інших речовин, – розповів речник.

Дільничний перебував у власній автівці у позаробочий час, додав він.

Станом на 10 березня стало відомо, що 24-річний дільничний офіцер поліції був за кермом нетверезим. Про це повідомила прес-офіцерка відділу комунікації Нацполіції Ольга Ангелова.

– На перехресті доріг Шевченка-Міцкевича водій не впорався із керуванням та виїхав на тротуар. У цей час там перебувало двоє 13-річних хлопчиків. Водія освідували на стан алкогольного сп’яніння, драгер показав 2,64 проміле, – повідомила Ольга Ангелова.

Матеріали справи скерують до Державного бюро розслідувань для проведення подальших слідчих дій. Водій буде звільненим з Нацполіції та нестиме відповідальність за свій вчинок, додала прес-офіцерка.

Читайте також