"Дизель шоу" виступить у Рівному з новою програмою

14 травня о 19:00 у приміщенні КЗ "Рівненський Міський Палац Культури", що за адресою вул. Гагаріна, 6, відбудеться Тур "Навколо України", організований Дизель Студіо та Дизель Шоу.

Актори кращого гумористичного шоу відправляються з новою програмою в весняний тур, який обіцяє стати рекордним.

Попередній весняний тур «Дизель Шоу» «Весна смішна» став національним рекордсменом - гумористи дали 38 концертів і увійшли до Національного реєстру рекордів України в номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру».

Новий тур «Навколо України» на підтримку першого комедійного серіалу «Папанькі» виробництва «Дизель Студіо» обіцяє побити цей рекорд.

За три місяці гумористи виступлять в 37-ми містах країни - від великих центрів до найвіддаленіших містечок - а ось концертів буде набагато більше, адже в деяких містах їх буде два.

«Дизелі» представлять нову весняну програму - концертні номери, сценки, пісні і танці. Багато номерів глядачі в залах побачать раніше, ніж телеглядачі! Традиційно - це буде яскраве шоу без політики. Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші шанувальників «Дизель шоу».  

Крім того, навесні акторів «Дизель Студіо» можна буде побачити в нових сезонах скетч-кома «На трьох» і в прем'єрі нового комедійного серіалу «Папанькі», знятого силами «Дизель Студіо».  

Незважаючи що до концерту ще чимало часу, квитки активно розкупляються рівнянами.

Квитки можна придбати в касі палацу культури та на сайті gastroli.ua

https://gastroli.ua/en/events/dizel_show_rivne-14-05-18

Квитки від 150 грн

Довідка за тел. 0987033709

Читайте також