Для чого Патрульна поліція у Рівному?

Хотілося б, щоб ви послухали і почули, а можливо, об’єктивно задумались. Навіщо існує патрульна поліція? Які пріоритети в роботі?

Часто трапляється, коли проїжджаємо містом, громадяни махають і кричать "Зупиніться! Тут машина припаркована неправильно!  Вам немає діла до цього??" і т.д.

Повірте, нам є діло до всього. Тому що, в першу чергу, ми такі ж громадяни, так же гуляємо містом, так же відпочиваємо і проводимо час з рідними і близькими, як усі. Але існує пріоритет в роботі! Одним із основних завдань патрульної поліції є прийом та миттєва реакція на звернення, що цілодобово надходять на лінію 102, а також виявлення, попередження та запобігання правопорушень.

До прикладу, середній час прибуття патрульних на виклик, близько 10 хвилин. І громадяни повинні розуміти, що ДТП з потерпілими, кримінальне правопорушення, порятунок життя людини чи запобігання вбивства — набагато важливіше, ніж порушення правил паркування автомобілів. В результаті, зволікання у часі можуть нести за собою важкі наслідки.

Поліція — не добра фея, яка все зробить. В кожній сфері є свої принципи діяльності і пріоритети в роботі. У нас вони теж існують. Ми стоїмо на захисті, тому першочергово опрацьовуємо саме такі завдання. Нам треба об'єднуватись і будувати свідоме громадянське суспільство, спільно. Де кожен робитиме свою роботу для спільної мети. А не критикувати і звинувачувати інших.

Маємо різні виклики, реагуємо на всі й будемо так робити й надалі. Будемо якісно і оперативно їх опрацьовувати.

Громадяни, зрозумійте, ми працюємо для Вас та задля Вашої безпеки



 

З повагою, ваша патрульна

Читайте також