Для вчителів Рівного танцювали танго

«Роби те, що любиш. Люби те, що робиш». Такими словами розпочала свій виступ Галина Кульчинська, яка передала вітання присутнім у залі від міського голови Володимира Хомка та сказала, що міська рада й надалі буде підтримувати освітян Рівного. Про це повідомляє міський палац культури "Текстильник".

Любові до професії побажав і начальник управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради Василь Харковець. 

А потім зазвучала музика… Феєричне шоу танцювального клубу «Флеш» міського палацу культури, якого так чекали рівняни, стало несподіваним і незабутнім подарунком для вчителів напередодні професійного свята.

Атмосфера, яка панувала на сцені, передалася присутнім у залі. І хоча не було промовлено жодного слова, розмовляли танцюристи із глядачами мовою рухів, заряджаючи їх своєю внутрішньою енергією, пристрастю і любов’ю.  Феєрія світла, танцю, екстравагантні костюми, червоне і чорне, що притаманне гарячому аргентинському танго, романтика і драма, усе це – незабутня історія, яка ніколи не повториться, а буде щоразу інакшою.

Танцювальний клуб «Флеш», керівником та режисером-постановником якого є Роман Гриценюк -заслужений діяч мистецтв України, підкорив серця уже багатьох шанувальників мистецтва. "Флешу" п’ятнадцять років. Професійних виступів на паркетах України, Франції, Ізраїлю, Молдови значно більше. Але кожного разу, коли рівняни виходять на сцену, розпочинається феєрія свята. Як учора! Тому аплодували талановитим танцюристам освітяни стоячи. Танго, подароване міським палацом культури напередодні Дня вчителя, ще надовго залишиться у їхніх спогадах. Бо танго ніколи не закінчується.

Рівненський міський палац культури та особисто директор Анатолій Чугуєвець щиро вітають освітян із професійним святом. Любві вам від дітей, поваги від колег, вдячності за вашу працю і усіляких життєвих гараздів! 

Читайте також