«До побачення!»: Сергій Анощенко відмовляється йти з посади міського голови Вараша (ВІДЕО)

Сьогодні зранку Сергія Анощенка офіційно повідомили про те, що з 15 грудня 2017 року він не є чинним міським головою Вараша. Секретар попросила його підписати рішення Вараської міської ради про дострокове припинення повноважень Вараського міського голови С. Анощенко.

Члени виконкому міської ради тимчасово делегували повноваження міського голови секретарю Вараської міської ради. Втім, Сергій Анощенко голосування 15 грудня не визнає чинним і запевняє, що проти його відставки проголосувало 22 депутати, а треба 23. Тоді як присутні запевняють, що участь у голосуванні взяли 23 депутати і міський голова.

«Є 23 голоси за зняття міського голови, 23 депутати – немає! ДО побачення!! Рішення не прийнято тому, що там не проголосувало дві третини депутатів міської ради», - резюмував Сергій Анощенко.

До того ж, він запевняє, що те, що зранку творилося у кабінеті міського голови – захоплення влади. Відтак, у присутності Анощенка, секретар та депутати засвідчили акт про відмову від підписання рішення Вараської міської ради про дострокове припинення повноважень Вараського міського голови С. Анощенко. Останній запевнив, що акт не буде дійсним, адже він озвучив правову позицію міського голови, яка повинна бути зазначена в акті.

Крім того, Сергій Анощенко відмовився передати секретарю гербову печатку Вараської міської ради. Одна з його реплік:

«А більше нічого? Корону не дать?».

За фактом відмови передати гербову печатку Вараської міської ради, секретар також склала акт відмови, який засвідчили депутати ради.

До слова, на 6-му пленарному засіданні 20-ї сесії Вараської міської ради депутати слухали звіт міського голови Сергія Анощенка про роботу виконавчих органів Вараської міської ради за період з 01.01.2016-01.08.2017 років. Втім, обранці його не підтримали.

Нагадаємо, на "РівнеМедіа" вже згадували про цю ситуацію у матеріалі "Міського голову Вараша відправили у відставку".

Олеся БОРОВЕЦЬ


 

Читайте також