Дорожники розповіли, як борються зі снігопадами на Рівненщині

Попри стихію, яка упродовж минулої доби вирувала в тому числі і над Рівненщиною, вся мережа державних доріг в межах області залишається проїзною. Про це повідомили в пресслужбі САДу області.

Зазначається, що роботи з ліквідації наслідків негоди тривають і донині - на дорогах з меншою інтенсивністю руху підрядні організації виконують роботи з приведення їх до належного експлуатаційного стану - щоб проїзд був не лише безпечним, а й комфортним.

"В моменти пікової інтенсивності стихії тільки на державних дорогах працювало близько 150-ти одиниць спеціальної техніки. Роботи не припинялися і вночі. В темну пору доби до ліквідації негоди було залучено 94 одиниці машин та механізмів, в тому числі і важку інженерну техніку для ліквідації снігових заметів, які утворювались навіть після завершення снігопаду через сильний вітер", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селах біля Рівного люди досі сидять без світла через сніговий шторм.

Також зазначаєтсья, що паралельно триває підготовка до другої та третьої хвилі циклону, які, за прогнозами синоптиків, надійдуть на Рівненщину упродовж найближчих 3-х діб та супроводжуватимуться зниженням температури повітря нижче позначки у -10 та супроводжуватимуться інтенсивними і тривалими снігопадами.

"Перепрошуємо за тимчасові незручності у користуванні мережею доріг, які спричиняє погода. Звертаємося до учасників дорожнього руху - будьте взаємоввічливими на дорозі, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, кермуйте безпечно та зважайте на погоду, плануючи поїздки Рівненщиною", - додали в САДі. 

Читайте також