Двоє депутатів Рівненської обласної ради вийшли з "Радикальної партії"

Фото - відкриті джерела

Депутат Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук написали заяви про вихід з Радикальної партії Олега Ляшка та з фракції Радикальної партії в Рівненській обласній раді. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Ковальчук.

Наш вчинок аргументуємо тим, що у керівництві Рівненської обласної організації РПЛ є люди, далекі від відстоювання інтересів виборців, бажання об’єднати команду та відстоювати інтереси її членів. Навпаки – вони лише задовольняють власні амбіції та тішать свою завищену самооцінку. Але, погодьтеся, з тими, хто перебуває в одній команді та працює пліч-о-пліч, потрібно залишатися людьми в будь-якій життєвій ситуації.
Переконливо заявляємо своїм виборцям та землякам, що і надалі активно займатимемося політикою та будемо відстоювати інтереси наших земляків.
Від завтра плануємо формувати в області власну команду людей, котрим по-справжньому не байдужа доля міста та області, які хочуть працювати задля розвитку рідного краю. Саме такі, ініціативні небайдужі та чесні люди нам дуже потрібні, аби діяти ефективно і плідно працювати. Таких людей ми чекаємо – пишіть нам та телефонуйте!, - написав депутат. 

Читайте також