Двоє уродженців Рівненщини збираються до парламенту у списках партії Гройсмана

У списку партії прем’єрміністра Володимира Гройсмана "Українська стратегія Гройсмана" серед 63-х кандидатів є двоє людей з Рівненщини. Це чинний нардеп, який пройшов до ради за списком "Народного фронту", уродженець міста Сарни Віталій Корчик, а також представниця Смизької громади Дубенського району Вікторія Костюк. Ось яку інформацію партія подала на реєстрацію до ЦВК, повідомляє Суспільне

– Корчик Віталій Андрійович, народився 18 квiтня 1984 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 30.

 Костюк Вікторія Миколаївна, народилася 1 квiтня 1987 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник селищного голови, Смизька селищна рада Дубенського району Рівненської області, безпартійнa, проживає в смт Смига Дубенського району Рівненської області, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 49.

Зазначимо, що за даними моніторингу електоральних настроїв українців, який проводила соціологічна група "Рейтинг" з 8 по 12 червня 2019 року, партія "Українська стратегія Гройсмана", маючи 1,9%, не входить до переліку партій, які, відповідно до опитування, долають п’ятивідсотковий прохідний бар’єр. 

Читайте також