Єдиноборці з Рівненщини отримали заслужені нагороди

Друзі, гордість переповнює колектив СК Праджат, адже за результатами підсумку трьох етапів Кубкових серій з кiкбоксингу WKA, що проходили у Києві в жовтнi, листопадi та груднi 2018 року, членів клубу Праджат просто засипали нагородами, пише спільнота Клуб єдиноборств Праджат, м. Рівне

Спортсмен клубу Денис Стюпко та тренер Іван Нечипорук визнані найкращими у своїй категорії, а команда спортсменів Праджат зайняла третє місце серед усіх представлених!

Ми безмежно пишаємося своїми хлопцями! Ви багато працювали, тому абсолютно достойні всіх нагород! Щира подяка Івану Нечипоруку за самовіддану працю, Oleg Stiupko за правильне і достойне виховання сина-переможця Дениса, самому Денису за талант та працю,всім хлопцям, хто приймав участь у цих змаганнях і привели команду до бронзової медалі!

Звісно, не можемо не подякувати і нашим спонсорам, людям які завжди матеріально підтримують виїзди спортсменів на змагання - Денис Кога і перевізнику Шалена Черепаха, ТМ Інтербетон і Юрію Чабараю, Алексей Яницкий і ГК Моноліт, Клініка здорової тварини та Микола Поліщук, студія святкового дизайну Venger Event та Наталія Венгер. 

Читайте також