Епідемситуація на Рівненщині погіршується: ще два райони ризикують потрапити в «червону» зону

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Нині чотири міста та два райони Рівненської області перебувають у «червоній» карантинній зоні. Мова про Рівне, Острог, Дубно, Вараш, Здолбунівський та Костопільський райони.

Виконуючий обов’язки голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зазначив, що за останні 5 днів значно погіршилась епідеміологічна ситуація в Зарічненському та Демидівському районах.

«За останні 5 днів значно погіршилась ситуація у Зарічненському і Демидівському районах. Зарічненський район ще поки в помаранчевій зоні, але ми постійно моніторимо захворюваність по даним районам і бачимо, що дійсно є загроза, що він увійде у «червону зону». Надіємся, цього не виникне. Демидівський район демонструє показник, що характерний вже для червоної зони», - зазначив пан Подолін.

Він додав, що за останній час ситуація погіршилась практично в усіх районах області.

«Ситуація погіршилась за цей період практично в усіх районах і містах нашої області. Стабільність демонструють лише Володимирецький та Радивилівський райони. У місті Острозі, яке знаходиться у «червоній» зоні, захворюваність є доволі високою, але ми розуміємо, що сьогодні динаміка зростання вже не така інтенсивна, як була до того, коли він потрапив у червону зону. На жаль, показники щодо кількості хворих на коронавірус невтішні», - додав Сергій Подолін.  

Читайте також