Французька компанія хоче відкрити на Рівненщині потужний завод

Із пропозицією налагодити виробництво електричних кабельних мереж до автомобілів відомих світових концернів до Рівненської ОДА звернулися потенційні інвестори.

Голова Рівненської ОДА зустрівся з представниками ТзОВ «Електроконтакт України», яке належить французькому концерну Nexans, представництва якого працюють у 35 країнах світу. Генеральний директор підприємства Андрій Гаврильчак розповів, що за 10 років роботи у Львівській області було запущено 3 заводи. Нині на них працює майже 1900 робітників. Усі вони мають достойну зарплатню та повний соціальний пакет.

«Наша компанія динамічно розвивається, замовлення є. Тому є намір запустити ще одне виробництво. Зараз розглядаємо пропозиції його розташування. Важливим є питання кадрового потенціалу. Адже нині в Україні спостерігається відтік трудових ресурсів», - розповів Андрій Гаврильчак.

В свою чергу Олексій Муляренко запевнив потенційних інвесторів, що в області створені комфортні умови для започаткування та ведення бізнесу. Тут успішно працюють іноземні кампанії. Також є потужна база для перекваліфікації працівників на базі Центру зайнятості у разі необхідності. Тому дефіциту у робітниках не повинно бути.

Насамкінець керівник області доручив своєму заступнику Ігорю Тимошенку ознайомити потенційних інвесторів з можливими варіантами об’єктів для розміщення виробництва.

Читайте також