ГО «Рівне Разом» придбала холодильник для онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні

Представники громадської організації «Рівне Разом» відгукнулися на прохання благодійного фонду «Скарбниця Надії» та придбали холодильник для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячоії лікарні. Менш ніж за добу техніку привезли до медзакладу та передали у відділення.

Керівниця благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева розповідає, що потреба у холодильнику існувала вже тривалий час, адже у відділенні онкогематології не вистачає місця для зберігання продуктів харчування. Адже зараз тут одночасно лікується близько 20 дітей.

– Кілька тижнів мами з відділення нам дзвонили, казали, мовляв, допоможіть придбати холодильник. Вчора ми написали пост про це у Фейсбуці і буквально за півгодини мені передзвонили представники громадської організації «Рівне Разом» і сказали, що можуть покрити цю потребу – купити холодильник для відділення. Дуже раді, що є люди, які читають, відгукуються і раді допомогти, – зазначила Мар’яна Рева.

Працівники відділення патології новонароджених подякували за допомогу благодійникам з громадської організації «Рівне Разом». 

- Дуже приємно, що є щирі люди та благодійники. Коли до них звернутися, вони завжди йдуть на зустріч, завжди оперативно допомагають. Ми дуже дякуємо громадській організації "РІВНЕ РАЗОМ" та її голові Віктору Шакирзяну, нещодавно він вже був у нас і передав лікарні обладнання для реанімаційного відділення, зараз ми знову бачимо його тут і він знову прийшов на допомогу - розповіла старша медсестра Рівненської обласної дитячої лікарні Світлана Гапонюк.

У медзакладі сподіваються на подальшу співпрацю та допомогу небайдужих людей.

Читайте також