Голова Рівненської ОДА відвідав форум Укравтодору в Києві

Сьогодні, 27 січня, голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль взяв участь у форумі Дороги UA 2020 — плани Укравтодору на рік. Про це детально розповідали Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України, Міністр інфраструктури України Владислав Криклій та Голова Укравтодору Олександр Кубраков.

«На Рівненщині продовжиться будівництво об'їзної дороги "Північний обхід міста Рівне" - це вкрай важливо. Також готується техніко-економічне обґрунтування і проектна документація для будівництва південно-східної об'їзної дороги міста Дубно. Рівненщина має стати дорожнім хабом Західної України!», - додав Віталій Коваль.

Зшити Україну — мета 2020. Укравтодор повністю змінює підходи до будівництва доріг: розумне використання грошей, впровадження IT-технологій, впровадження типової тендерної документації для боротьби з корупцією та стимулювання ринку.

У 2020 році Укравтодор планує оновити понад 4000 км доріг, запровадити аналітичний центр прийняття рішень, запустити інтерактивну мапу дорожніх ремонтів. Це буде рік масштабного залучення коштів МФО. Пріоритет — якісні дороги та відсутність корупції.
 

Читайте також