Головний тренер "Вереса" прокоментував гру з "Динамо"

Головний тренер "Вереса" Юрій Свірков поділився враженнями від гри команди у матчі з київським "Динамо:

- Сьогодні участь у грі взяли усі, хто був готовий. Не всі наші футболісти змогли підійти до цього поєдинку без травм. Тому і заміни були не за позиціями. "Динамо" ж зіграло прекрасний матч. Суперник використав усі свої моменти. Награні хороші комбінації, яким ми не змогли протидіяти.

- Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію із травмами Сергія Борзенка та Станіслава Куліша у Маріуполі...

- Вчора Сергія Борзенка прооперували. Операція пройшла успішно. Завтра-післязавтра він вже розпочне процес реабілітації. Щодо Куліша - то його травма менш серйозна. Він буде готовим вийти у наступній грі.

- Як охарактеризуєте дії Жуліо Сезара? Сьогодні він забив гол і в той же час діяв доволі інертно...

- Він з`явився в команді посеред зборів. Ще не набрав форму. Сьогодні він забив і мав шанс забити вдруге. Минулого тижня цейфутболіст дещо випав із тренувального процесу, можливо це далося взнаки.

- Чи довго ще чекати повернення Ростислава Волошиновича?

- Він зараз проходить процес реабілітації. В нього був рецидив старої травми. Ростислав тренується з командою, але періодично відчуває біль. Тому ми не могли ризикувати ним сьогодні.

- Менше, аніж "Верес" у нинішньому чемпіонаті пропустили лише "Шахтар" і "Динамо". Сьогодні команда пропустила одразу чотири голи - це проблеми з обороною?

- Запитання справді є. Але це - робочі моменти. Ми їх обговоримо під час розбору гри.

- В Олександра Хацкевича були суттєві зауваження до стану поля. Що Ви можете сказати з цього приводу?

- Можливо, "Динамо" звикло грати на інших полях. Але, зважаючи на те, що грати на цьому полі ми розпочали у лютому в снігах, вважаю, що сьогодні працівники "Арени Львів" зробили усе можливе.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 

Читайте також