Голову РДА на Рівненщині затримали на хабарі (ФОТО)

фото - Фейсбук

На Рівненщині поліція затримала на хабарі голову РДА

Посадовця затримали оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України.

Голова райдержадміністрації одержав 20 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Під час проведення антикорупційних заходів правоохоронці задокументували злочинну діяльність голови районної державної адміністрації області. За укриття правопорушення від правоохоронних органів посадовець вимагав від громадянина неправомірну вигоду.

Так, органами місцевого самоврядування було виявлено функціонування нелегальної АЗС. За невжиття заходів реагування та не повідомлення правоохоронні органи про виявлене правопорушення голова РДА одержав від особи 20 тисяч гривень.

20 березня посадовця затримали під час одержання коштів. У автомобілі голови районної державної адміністрації було виявлено та вилучено гроші, одержані у якості неправомірної вигоди.

На даний час слідчі дії тривають.

Заходи по викриттю та документуванню протиправної діяльності проводилися у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

МВС України
Департамент захисту економіки Національної поліції України
Національна поліція України

Читайте також