Гороскоп на 10 квітня для усіх знаків Зодіаку

Для представників яких знаків Зодіаку 10 квітня буде позитивним днем, а кому буде не солодко?

Козеріг

Критичний день. Можливі нервові зриви у зв'язку з подоланням складних перешкод на роботі чи вдома. Зведіть до мінімуму свої обов'язки, проте не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя, а така можливість, як обіцяють планети, у вас обов'язково повинна з'явитися. Небагатослівність і вміння аналізувати свої почуття і почуття оточуючих людей - умови збереження душевної рівноваги. Якщо у вас є можливість усамітнитися, скористайтеся нею.

Водолій

Суперечливий день. Раптовий конфлікт може вирішитися на вашу користь. Однак не розслабляйтеся - нові неприємності не змусять себе чекати. Вас можуть засмутити також невеликі сімейні перипетії. Потрібно набратися терпіння. Доведеться пережити труднощі у відносинах з близькими людьми. 

Риби

Закінчується період метань і сумнівів. Ваші дії можуть набрати конкретності і цілеспрямованість. День, сприятливий для творчої діяльності. Відновиться баланс між почуттями і вчинками. Спілкування допоможе позбутися від накопичених негативних емоцій. Зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей.

Овен

Небезпечний, важкий день. Ймовірна подорож або відрядження не виправдає ваших сподівань. Бажання виділитися, домінувати ускладнить відносини з колегами або начальством. Зірки радять зменшити ділову активність, у відносинах з оточуючими людьми не йти на поводу своїх емоцій, виключити розмови на підвищених тонах.

Телець

Ймовірний деякий підйом в матеріальній сфері. Сприятливий день для вирішення фінансових проблем. Можливо, вам доведеться вирішувати їх разом з партнером. Чи не дійте на свій страх і ризик, добре зважте всі наслідки. В недалекому майбутньому можливе підвищення по службі або грошове заохочення. Зберігайте рівні стосунки з начальством. У прийнятті важливих рішень не покладайтеся на інтуїцію - зверніться за порадою до друзів або співробітників.

Близнюки

Сприятливий день для Близнюків, що займаються бізнесом. Вірогідні позитивні зміни в матеріальній сфері: вигідна покупка або перспективна угода. Виникнуть проблеми з паперами або документами, які вам доведеться вирішувати разом з партнером. Чи не дійте на свій страх і ризик, добре зважте всі наслідки. День сприятливий для колективних дій. У прийнятті важливих рішень не покладайтеся на інтуїцію - ви можете помилитися.

Рак

Чи збережеться стійке положення на роботі і у всіх сферах діяльності. В недалекому майбутньому можливе підвищення по службі. Багато в чому це буде залежати від стосунків з начальством. Проявіть вроджену інтуїцію в ухваленні важливих рішень і ви ще більше виграєте від цього в очах колег і начальства.

Лев

Ймовірна подорож або відрядження не виправдають ваших сподівань. Нові ідеї, що прийшли вам в голову, або прагнення згуртувати колектив під своїми знаменами ускладнить відносини з начальством. Зірки радять трохи вгамувати ділову активність, у відносинах з оточуючими людьми не йти на поводу своїх емоцій, виключити розмова на підвищених тонах - але продовжувати діяти. Зрештою начальство зрозуміє, що позбавити вас ініціативи - значить, позбавити всього.

Діва

Критичний день. Можливо, ви відчуєте сильне напруження в зв'язку з подоланням складних перешкод на роботі і вдома. Від настирливого бажання підкреслити власну перевагу потрібно відразу відмовитися. Не проводьте складних фінансових операцій, не позичайте грошей. Шукайте підтримку у старих друзів.

Терези

Пасивний, важкий день. Несприятливий для колективних дій, так як можуть виникнути проблеми з паперами або документами, які вам доведеться вирішувати разом з партнером. Оцінюючи ситуацію, що склалася, покладайтеся тільки на тверезий розрахунок. У другій половині дня можливо погане самопочуття. Вірогідні спокуси плоті або зустріч, яка принесе багато неприємностей.

Скорпіон

Благополучний і спокійний трудовий день. Він принесе моральне і матеріальне задоволення. Вам здасться, що у вас є все. Але вже в другій половині дня ви відчуєте спад в настрої, заснований на похмурих передчуттях і тривозі.

Стрілець

День сприятливий для колективних дій. У прийнятті важливих рішень не покладайтеся на інтуїцію - ви можете помилитися. Прислухайтеся до порад друзів, співробітників, врахуйте побажання начальства. Чи не дійте на свій страх і ризик, добре зважте всі наслідки. Вірогідні позитивні зміни в матеріальному становищі.

Читайте також