Гороскоп на 11 квітня для усіх знаків Зодіаку

Які сюрпризи та несподіванки готує вам новий день - розкажуть зірки.

Козерог

День несе негативні тенденції. Приготуйтеся до проблем на роботі. Ваш нестандартний погляд на речі, деяка ексцентричність і гострота суджень може викликати невдоволення начальства або роздратування колег. Виключіть недисциплінованість і самовпевненість, які заведуть вас в глухий кут.

Водолій

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Не виключено, що сьогодні на вашій ділової активності позначиться погане самопочуття. Можливе погіршення відносин з колегами, начальством, труднощі в спілкуванні з друзями і близькими людьми. Можливі спокуси плоті або зустріч, яка принесе багато неприємностей.

Риби

Сьогодні можливий успіх у всіх починаннях. День сприятливий для укладання угод, переговорів. Почуття і емоційне життя багатьох Риб стануть багатшими, а думки конкретніші. Ймовірна звістка, яка підніме вам настрій. Ваш оптимізм підбадьорить близьких вам людей, які можуть допомогти в досягненні ваших цілей.

Овен

День несе як позитивні, так і негативні тенденції. У першій половині дня зірки сприяють будь-яким починанням і задумам, проте свої плани і наміри потрібно тримати при собі, інакше в другій половині дня вони будуть перекреслені. Контакти та ділові зустрічі у другій половині дня не принесуть бажаних результатів - швидше за все виникнуть нові проблеми і непорозуміння у відносинах. Виключіть ризиковані підприємства або безпечність при контактах з великими тваринами. Не можна вживати спиртні напої, м'ясні продукти.

Телець

Можливий конфлікт на роботі або в стосунках з родичами. День пасивний, мінливий. Намагайтеся не приймати важливих рішень. Існує небезпека помилки, непорозуміння, духовного дурману, отруєння або сп'яніння. Нові ідеї або впливу матимуть негативні наслідки. Скоротіть контакти з оточуючими, скасуйте призначені зустрічі. День пов'язаний з брехнею, ілюзіями, впливом чужих думок. Знизити негативні тенденції дня можна тільки моральним чищенням: самовідданістю, терпимістю, смиренням гордині. Увечері корисно посидіти біля вогню. Постарайтеся зберегти рівновагу і холоднокровно розглядати навіть найскладніші проблеми.

Близнюки

День несе негативні тенденції. Контакти та ділові зустрічі не дадуть бажаних результатів. Намагайтеся не приймати важливих рішень. Можливий конфлікт на роботі або у відносинах з далекими родичами. Скоротіть спілкування, виключіть нові знайомства - чужі ідеї або впливу стануть перешкодою на шляху до досягнення ваших цілей. У сімейних стосунках постарайтеся зберегти рівновагу і холоднокровно поставитися до ймовірної сварки з партнером.

Рак

Можливий конфлікт у відносинах зі старшими в сім'ї. Постарайтеся зберегти рівновагу і холоднокровно розглядати навіть найскладніші проблеми. Завдяки терпінню і такту ви зможете полегшити ситуацію. До кінця дня можливо нервове перенапруження.

Лев

У першій половині дня зірки сприяють будь-яким задумам, навіть найбільш ризикованим. Однак свої наміри слід тримати при собі, інакше вони будуть перекреслені підступами недоброзичливців або непроханою допомогою партнерів. Контакти з партнерами або особисті відносини виявляться утруднені і, швидше за все, не принесуть ніяких результатів. Навпаки, виникнуть нові проблеми і непорозуміння.

Діва

День несе негативні тенденції. Приготуйтеся до проблем на роботі. Контакти та ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів. Швидше за все можливий конфлікт з керівництвом. Зберігайте спокій, уникайте нагнітати атмосферу, визнайте свою помилку - і все буде гаразд. Використовуйте вашу чарівність в своїх інтересах, це допоможе вам налагодити обстановку на роботі.

Терези

День несе негативні тенденції. Життєвий потенціал буде поступово знижуватися. Можливо погіршення відносин з колегами, начальством, труднощі в спілкуванні з друзями і близькими людьми. У сімейних стосунках постарайтеся зберегти рівновагу і тактовність.

Скорпіон

Активний, трудовий день. Докладаючи всіх зусиль, ви зможете домогтися унікальних результатів і прогресу у всьому. Симпатії оточуючих будуть на вашому боці. Вас поважають і цінують, як унікального фахівця. Існує можливість здійснення мрії, але і велика небезпека перевтоми.

Стрілець

День несе негативні тенденції. Ймовірно, будь-які зусилля не принесуть бажаних результатів. Скоротіть спілкування, виключіть нові знайомства - ваша довірливість створить перешкоди на шляху до досягнення мети.

Читайте також