Гороскоп на 14 квітня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Бажанням конфліктувати з людьми, які вас оточують, висловлювати їм претензії, висувати ультиматуми і влаштовувати сварки і скандали необхідно опиратися усіма можливими — і неможливими — способами. Найкращі «ліки» від дратівливості — робота, яка не залишить часу на все інше.

Овен (21.03 — 20.04)

День, сприятливий для початку нових справ: проєкти в будь-якій галузі приречені на успіх, але особливу увагу зірки рекомендують приділити земним заняттям — роботам у домі, саду або на городі.

Телець (21.04 — 21.05)

Нетерпимість до чужої думки — не найкраща риса вашого характеру, і сьогодні її необхідно виключити з ужитку, як, втім, і небажання з ким-небудь про щось домовлятися — без дипломатичності не обійтися.

Близнята (22.05 — 21.06)

Енергію, послану вам сьогодні понад, необхідно направити на доброчесну — і приземлену — мету: наприклад, провести генеральне прибирання в квартирі або привести в ідеальний лад дачну ділянку.

Рак (22.06 — 22.07)

Не варто відмовляти від приробытку, який вам можуть запропонувати в цей час: вын, швидше за все, виявиться вигідним, але, перш ніж погодитися, необхідно ретельно розрахувати свої сили — їх повинно вистачити надовго.

Лев (23.07 — 21.08)

Необхідно відмовитися від будь-яких покупок, але під особливою забороною мають бути великі і дорогі придбання, якщо, звичайно, згодом ви не хочете ставитися до них як до викинутих грошей.

Діва (22.08 — 23.09)

Перевтома, яку ви можете відчути в цей час, мине, як тільки-но ви відчуєте друге дихання, тому кидати важливу роботу на пів дорозі не варто — в неї вкладено занадто багато.

Терези (24.09 — 23.10)

З'ясування взаємин із близькою людиною, навіть якщо вона сама буде наполягати на такому розвитку подій: ні до чого доброго — крім яскравого скандалу і тривалої сварки — це не призведе.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Не варто звертати увагу на критику з боку оточення: все, що воно може сказати, є відображенням їхніх власних внутрішніх проблем, які не мають до вас жодного стосунку.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Вам сьогодні необхідно — хоча б на час — відмовитися від властивого вам перфекціонізму: не варто нескінченно покращувати і без того ідеальний і вже закінчений проєкт, коли попереду на вас чекає маса нових цікавих справ.

Козоріг (22.12 — 20.01)

День, коли потрібно якомога менше говорити і якомога більше слухати: підвищена уважність допоможе не тільки зорієнтуватися в непростій моральної ситуації, а й дізнатися, хто з оточення чого вартий.

Водолій (21.01 — 18.02)

День необхідно якомога ретельніше — буквально до хвилини — розпланувати: тільки так можна буде впоратися з усіма поставленими перед вами завданнями, нічого не переплутавши і не забувши.

Риби (19.02 — 20.03)

Дуже важливо тримати під контролем емоції, якими б вони не були — як  позитивні — вони сьогодні також здатні призвести  до  непередбачуваних наслідків, так і негативні, так що головне — спокій. 

Джерело.

Читайте також