Гороскоп на 21 квітня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

21 квітня - день, коли можна досягти приголомшливих професійних і особистих результатів, але можливо це лише за умови ефективного використання надісланої згори енергії. 

Овен (21.03 — 20.04)

День не підходить для фінансових операцій: навіть якщо вони не відрізняються особливою складністю, їх краще перенести на інший час, коли обставини для цього складуться більш сприятливо.

Телець (21.04 — 21.05)

Хороший результат дасть спілкування — як ділового, так і особистого характеру — з партнерами з інших міст і навіть країн: незважаючи на онлайн-режим, з ними вдасться досягти рідкісного взаєморозуміння.

Близнята (22.05 — 21.06)

Потужний потік енергії, який ви можете відчути в цей час, необхідно розділити на кілька днів — витративши все, що відпущено вам згори, одразу, можна всерйоз знесилити і буквально впасти від втоми.

Рак (22.06 — 22.07)

Сьогодні вам не зашкодить неабияка частка егоїзму: замість того, щоб вирішувати проблеми інших людей, потрібно подумати про власні життєво важливі питання і зайнятися їхнім вирішенням.

Лев (23.07 — 21.08)

Цього дня в професійних справах може виникнути пауза, яка не залежить від вас, яку варто використовувати для довгоочікуваного і заслуженого відпочинку — це дозволить накопичити сили для майбутньої роботи.

Діва (22.08 — 23.09)

У взаєминах з оточенням не варто займати оборонну позицію — навіть найбільш недоброзичливо налаштовані люди будуть настільки зайняті власними справами, що просто не знайдуть часу на чужі.

Терези (24.09 — 23.10)

Можна — і треба! — займатися фінансовими проєктами, розрахованими на тривалу перспективу: швидких результатів вони вам не принесуть, зате дивіденди, які прийшли з плином часу, виявляться досить солідними.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Люди, що з'явилися у вашому житті після тривалої відсутності, не тільки дозволять віддатися спільним — приємним — спогадами, а й відіграють серйозну роль у кар'єрі, надавши необхідну протекцію.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Кількість зароблених коштів сьогодні буде прямо залежати від кількості і якості витрачених зусиль, так що не варто лінуватися — згодом ви самі собі подякуєте за активність і ентузіазм.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Фізичних навантажень, до яких вас можуть схиляти обставини нинішнього дня, краще уникати: на особливі досягнення в роботі або спорті розраховувати не доведеться, а от сили підірвати можна буде легко.

Водолій (21.01 — 18.02)

День, коли категорично забороняється приховувати від оточення таланти і здібності, отримані вами від природи і предків — навпаки, необхідно сміливо продемонструвати їх начальству і колегам.

Риби (19.02 — 20.03)

День, коли можна — і треба! — завершувати раніше початі справи, а ось від роботи над новими проєктами краще відмовитися — вони, швидше за все, не принесуть успіху, а часу і сил заберуть чимало. 

Джерело.

Читайте також