Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року для всіх знаків зодіаку

Фото - ілюстративне

12 квітня - молодий Місяць. У цей день утримайтеся від починань, великих фізичних і емоційних навантажень. Можна планувати, мріяти і подумки моделювати бажане майбутнє.

З 13 по 18 квітня - зростаючий Місяць. Відмінний час для початку різних справ, особливо пов'язаних з роботою. 13 і 14 квітня - вдалі дні для усунення сімейних і домашніх розбіжностей. 16 квітня - добре відвідати салон краси. Можна фарбувати волосся в світлі тони, робити складні стрижки. Колір і форма стрижки збережуться довго.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Овен

Очікуються цікаві знайомства і зустрічі, захоплюючі поїздки по службових та особистих справах, багато корисного та приємного спілкування. Події будуть розвиватися стрімко і непередбачувано. Щоб не злякати удачу, нічого не плануйте, вирішуйте завдання по мірі їх надходження, пливіть за течією.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Телець

Прийшов час розібратися з фінансовими справами і переглянути сімейний бюджет. Виявляться відмінні можливості для зростання доходів. Можуть з'явитися боржники, на яких би давно махнули рукою. Є також імовірність, що хтось пробачить вам старий борг.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Близнюки

Готується безліч сюрпризів і подарунків, які напевно вас порадують. Починаючи з 13 квітня доведеться постійно бути в центрі уваги. Тому знайдіть час, щоб привести себе в належний порядок. Ретельно продумуйте свій гардероб, не нехтуйте макіяжем. Можлива доленосна зустріч.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Рак

У цей період помітно зросте ваша привабливість і посилиться особистий магнетизм. Гріх не скористатися цим в своїх інтересах. Легко зважаться будь-які питання, і швидко налагодяться складні, здавалося б, запущені справи. Так що вмикайте свою чарівність, і ніхто ні в чому не посміє вам відмовити.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Лев

Є висока ймовірність, що всі робочі справи загальмуються, а особисті - забуксують. Не панікуйте. Це плановий перепочинок. Вам потрібно побути наодинці з собою. Добре взяти відпустку, впритул зайнятися своєю зовнішністю і здоров'ям. Постарайтеся хоча б на кілька днів вирватися з міста на природу.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Діва

Мають бути клопіткий і суєтний тиждень. Можливо, доведеться жити в стані цейтноту буквально на всіх життєвих фронтах. Часу катастрофічно не вистачатиме. Тому бажано правильно розставити пріоритети і не братися за все відразу. Наприклад, робочі питання можуть почекати.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Терези

Якщо не брати до уваги дрібні непорозуміння побутового плану, то практично всю другу половину тижня ви будете відчувати себе абсолютно щасливими. Є зіркові передумови до виконання заповітних бажань, що стосуються любові і сімейного життя. Можливі також кар'єрні успіхи.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Скорпіон

Зверніть увагу на здоров'я. Не можна перепрацьовувати - ні розумово, ні фізично. Нічого страшного, якщо цей тиждень ви попрацюєте в півсили. Бажано також відкласти вирішення фінансових питань, особливо якщо вони пов'язані з іншими людьми і партнерами по шлюбу чи бізнесу.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Стрілець

Можна трошки розслабитися. Роль першої скрипки в усіх ваших справах візьмуть на себе улюблені, рідні і близькі люди. Не заважайте їм порадами і підказками. І взагалі, найбільш виграшна для вас зараз позиція стороннього спостерігача, вдячного слухача і цінителя чужих талантів.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Козеріг

На жаль, майже у всіх сферах життя обставини будуть складатися не на вашу користь. Домагатися бажаного немає сенсу до тих пір, поки ви самі чітко не визначиться, що ж вам потрібно насправді. Є резон переглянути деякі свої переконання, що стосуються відносин з людьми.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Водолій

Чудовий настрій і небувалий душевний підйом будуть з вами весь цей період. Можливо, саме зараз вдало вирішиться ваша доля по частині особистого життя і любові. Найкращим чином складуться справи і в професії, особливо якщо вона пов'язана з творчістю. Головне, не сумнівайтеся в собі.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 квітня 2021 року Риби

Має бути складний в емоційно-психологічному відношенні час. Будуть потрібні великі зусилля, щоб підтримувати себе в робочому тонусі. Ні в якому разі не здавайтеся і не сумуйте, навіть якщо здасться, що весь світ проти вас. Пливіть проти течії, і тоді вас чекає успіх.

Читайте також