Готуйте парасольки: на Рівненщину йдуть дощі та грози

Фото - ілюстративне

Найближчими днями у Рівному та області синоптики прогнозують різкі перепади температури - від заморозків уночі до справжнього літнього тепла вдень. Також передбачають, що нарешті піде такий довгожданий дощ. Також метеорологи попереджають про стихійні та небезпечні метеорологічні явища (І рівень небезпечності, жовтий).

Зокрема, завтра, у вівторок, 28 квітня, в регіоні буде мінлива хмарність без опадів. Вночі та вранці на поверхні ґрунту будуть заморозки до -3 градусів, а температура повітря вночі становитиме від 0 до 5 градусів тепла. Вдень же натомість буде дуже тепло - аж до 22 градусів вище нуля. Сила вітру складатиме від 7 до 12 м/с. 

У середу та четвер, 29 та 30 квітня, на Рівненщині та у місті Рівному вдень прогнозують невеликі короткочасні дощі та навіть місцями - грози з поривами вітру до 20 м/с. Вночі температурний стовпчик покаже від 4 до 9 градусів тепла, вдень у середу повітря прогріється аж до 24 градусів, у четвер же буде дещо прохолодніше - від 14 до 19 градусів вище нуля в денну пору.

Читайте також