Громадські активісти Рівного можуть подати заявку на конференцію проектів з децентралізації

Конференція NGO NETworking: подія для підсумків та відвертого спілкування

4 грудня 2018, 9:30-18:00 год., готель Жорж (площа Міцкевича, 1, Львів)

У грудні відбудеться підсумкова конференція проекту «Створення мережі НУО, що працюють у сфері децентралізації у Західній Україні», який реалізовувала установа Інститут міста за підтримки Посольства Великої Британії в Україні впродовж п’яти місяців (серпень - грудень 2018 року). Проект був активним в семи областях західної території України: Львівській, Волинській, Рівненській, Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській.

Варто зазначити, що цей проект мав на меті дослідити та зміцнити мережу громадських об’єднань Західної України, налагодити співпрацю з органами місцевого самоврядування для сприяння процесу децентралізації. Під час конференції заплановано провести презентацію результатів досліджень щодо сучасного стану співпраці між недержавними установами, організаціями та органами місцевого самоврядування, обговорити основні проблеми, які не дозволяють ефективно співпрацювати владі та громадському сектору. Також запрошені експерти розкажуть про оптимальні та успішні практики спільнодії в системі “громадські організації/ініціативи - влада”.

Додамо, що важливою складовою конференції стане процес урочистого підписання меморандумів про співпрацю між НУО та органами місцевого самоврядування задля впровадження реформи децентралізації в Україні.

Щоб стати учасником/учасницею конференції, потрібно бути представником громадського об'єднання (офіційно зареєстрованого чи ні) або органу місцевого самоврядування та проживати/працювати у Львівській, Рівненській, Тернопільській, Волинській, Чернівецькій, Івано-Франківській чи Закарпатській області.

Реєстрація за посиланням : https://goo.gl/forms/XktvelNbNKP0d9p03

Дедлайн подачі заявки на участь 25 листопада 2018 року. Організатори відшкодовують витрати за проїзд, забезпечують харчуванням.

Читайте також