«І це все видаватимуть за стурбованих мешканців?»: рівнянин опублікував відео, як мітингарі під ТВК здають плакати організаторам

Під стінами Рівненської міської територіальної виборчої комісії влаштували мітинг. Він проплачений – вважають у політичній партії «Рівне Разом», адже зібраний у день, коли комісія планувала розглядати питання про реєстрацію кандидатів у депутати міської ради від «Рівне Разом».

На підтвердження цього, активіст Павло Дмитришин опублікував у себе на сторінці в мережі «Фейсбук» відео і показав, на його думку, організаторів дійства, які саме збирали плакати в мітингарів.

«П’ять хвилин тому вони розказували, що кожен вдома намалював фломастером собі транспаранти, що це їх власна ініціатива. Тепер їх здали і чекають оплати. У натовпі шепочуться, що розрахунок буде на офісі. І це все видаватимуть за стурбованих мешканців, які чомусь проти, аби в рівнян був ширший вибір кандидатів? Висновок простий - ті, хто зараз при владі дуже бояться її втратити і шукають будь-який спосіб зняти з виборів партію, яка єдина, за рейтингом, здатна усунути корумпованих політиків від влади. Тиск, підкуп, платні мітинги - це інструменти старих продажних партій, позбутися яких потрібно Рівному», - зазначив Павло Дмитришин.

У «Рівне Разом» переконані, що такий мітинг – прояв тиску на міську виборчу комісію перед реєстрацією кандидатів від їх політичної партії для участі у місцевих виборах.

Голова нової політсили «Рівне Разом» Віктор Шакирзян закликав своїх конкурентів до чесної боротьби та вимагає припинити будь-який вплив на членів ТВК:

«Сьогодні під стінами ТВК організовано проплачений мітинг. Підтвердженням того є відео, яке уже розповсюджено у соціальних мережах. Ми наголошуємо на тому, що чиновники, правоохоронці та представники провладних партій повинні зупинити свій тиск на членів ТВК та жодним чином не перешкоджати роботі комісії».

Читайте також