Ідеальний букет для випускника: ідеї та вартість у Рівному

Вже завтра в Рівному святкуватимуть випускні вечори - вчорашні школярі отримають атестати про повну загальну середню освіту і попрямують у доросле життя. Урочистості відбудуться на майдані Незалежності, де фіксуватимуть рекорд та проведуть Батьківський флешмоб. Звісно, батьки, близькі та друзі захочуть привітати своїх випускників. Зробити це можна в різний спосіб – подарунками, словами або ж квітами. Останній варіант – один із найпопулярніших.

Журналісти «РівнеМедіа» поцікавилися, скільки ж перед випускними вартують квіти та букети в Рівному. Троянди, наприклад, вартують від 15 гривень за одну. Зібравши букет із 15 штук, доведеться заплатити 225 гривень. Якщо ж обрати по 30 гривень за одну - 450. 

Якщо ж ви бажаєте зібрати букет із різних видів квітів, то він вартуватиме від 150 до 500 гривень

Фото - відкриті джерела

Продавці кажуть, що черг та ажіотажу наразі немає. Активність від покупців очікують вже завтра.  Також ми підготувати декілька порад, яким же ж повинен бути ідеальний букет для випускника:

1) висота букета близько 40-50 см, композиція повинна бути пишною і яскравою — вона символізує розквіт молодості, початок яскравого та цікавого життя;

2) склад квітів може бути як класичний, строгий (троянди, півонії, хризантеми), так і вільний — з фрезіями, еустоми, герберами, ліліями;

3) оригінальним — випускники на численних фото будуть присутні зі своїм букетом, так нехай же вони будуть виглядати бездоганно!

Фото - відкриті джерела

Фото - відкриті джерела

Ну, і ще одна порада від «РівнеМедіа» - якщо є можливість придбати квіти, стебла яких поміщені в капсулу з живильним розчином, не відмовляйтеся, обов’язково беріть такий букет, щоб не хвилюватися про його стан.

Крім того, останнім часом все більшої популярності набирають букети із фруктів та солодкі бокси. Їх ціна стартує від 250 гривень. 

Фото - відкриті джерела

Фото - відкриті джерела

Нагадаємо, раніше журналісти "РівнеМедіа" писали про те, у скільки ж обійдеться підготовка, та як дивуватимуть цьогорічні випускники. 

Читайте також